Bog & idéWitold Gombrowicz

Bøger skrevet af Witold Gombrowicz

Læs mere om Witold Gombrowicz
2 produkter
2 produkter
Kosmos
BOEGERTILSTAERKPRIS
KosmosWitold Gombrowicz
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Kosmos
Dagbog 1953-58
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dagbog 1953-58Witold Gombrowicz
290,46 DKK
Hardback
(4)
Dagbog 1953-58

Mere om Witold Gombrowicz

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Witold Gombrowicz. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Gombrowicz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dagbog 1953-58" udgivet af Sisyfos - "Kosmos" udgivet af Sisyfos

Bøger af Witold Gombrowicz

Du kan købe to bøger af Witold Gombrowicz her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Witold Gombrowicz bøger i samtlige formater. Bøgerne af Gombrowicz er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Sisyfos.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dagbog 1953-58" af Witold Gombrowicz

Hos Bog & idé er "Dagbog 1953-58" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sisyfos.

"Kosmos" af Witold Gombrowicz

"Kosmos" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Sisyfos, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Witold Gombrowicz