Bog & idéWitold Tauman

Bøger skrevet af Witold Tauman

Læs mere om Witold Tauman
1 produkter
1 produkter
Surogat
SurogatWitold Tauman
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Surogat

Mere om Witold Tauman

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Witold Tauman. Bogen har titlen "Surogat". Den er udgivet af SAGA Egmont på pol. "Surogat" er desuden tilknyttet serien "Donkiszoteria warszawska".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Surogat" af Witold Tauman

Hos Bog & idé er "Surogat" tilgængelig som lydbog. Med Witold Taumans "Surogat" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Donkiszoteria warszawska". Bogen er til salg hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Witold Tauman fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Witold Tauman