Bog & idéYaël Hassan

Bøger skrevet af Yaël Hassan

Læs mere om Yaël Hassan
0 produkter

Mere om Yaël Hassan

Yaël Hassan har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "De l'autre côté du mur, ER B". Det er Easy Readers, der har udgivet den på fransk. "De l'autre côté du mur, ER B" er desuden udgivet i serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Yaël Hassans "De l'autre côté du mur, ER B"

Hos Bog & idé er "De l'autre côté du mur, ER B" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på fransk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hassan, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Yaël Hassan