Minecraft bøger

Se alle bøger om Minecraft her | En masse bøger til dig der elsker Minecraft gaming verdenen

Bøger om gaming

Elsker du også gaming verdenen? Find gode idéer, ny inspiration eller en god historie

Bøger om gaming

De fleste børn i dag elsker at spille, og spillene er mange. Det spænder helt fra Fortnite, Roblox, Fifa, Counter-Strike og ikke mindst Minecraft. Det er ikke altid forældrene helt forstår, hvad der trækker børnene foran computerskærmen flere timer i streg. De unge er vandt til at færdes på diverse spillekonsoller blandt zombier og monstre, samtidig med de er vant til at være hovedperson i diverse skydespil. De elsker adrenalinrusen og spændingen, og det er samtidig et forum, hvor de kan kommunikere sammen med alle deres venner. De unge stifter bekendtskaber på tværs af landegrænser, og snakker med folk de ellers aldrig ville have mødt. Men er der egentlig noget, der kan konkurrere med spændingen i spillene. Dertil må svaret være ja selvfølgelig. Der findes et utal af gaming bøger, som tager læseren med ind i de specifikke gaming universer. Der findes en masse bøger som tager udgangspunkt i de mange computerspil. På siden her finder du et udpluk af de bedste bøger om gaming.

Bøger til dig, der elsker gaming

Hvad er der at lave når skærmtiden er ovre for i dag? Når mor og far kommer og siger, at nu er skærmtiden slut for i dag, og du må finde på noget andet at lave. Hvorfor ikke læse en god bog om gaming i stedet for. Find en spændende bog, som forgår i lige netop det gaming-univers som du bedst kan lide. Det kan også være en faktabog om e-sportens verden. Det kan være at det er Counter-Strike der hitter, og hvorfor så ikke finde den spændende bog om Astralis frem, hvor Danny ’Zonic’ Sørensen for første gang fortæller om hans historie om e-sportens rejse. Zonic er træner for Astralis og en af Danmarks første professionelle gamere. Hvis du bare gerne vil læse en god bog om Counter-Strike, venskaber og det at træffe svære beslutninger, kan det være du skal have fingrene i den populære serie ’Go gaming’.

Måske Minecraft eller Fortnite er mere dig, og så skal du selvfølgelig ikke snydes. Der findes et stort udvalg med Fortnite bøger og Minecraft bøger. Det handler blot om at finde den rigtige bog, og så kommer det hele af sig selv. Heldigvis findes der en masse gode bøger, som netop tager udgangspunkt i gamer verdenen. Uanset om du er ude efter guides til diverse spil eller gode historier om gaming og venskab.

Køb dine bøger om gaming online

Hvis du kan løsrive dig fra skærmens magi et øjeblik, så findes der altså et utal af gode bøger om gaming. Vi har fundet en række hæsblæsende og spændende historier om gaming, samt guides til diverse spilverdener. Det kan også være at du er på udkig efter en gave til den kommende fødselsdag, og så er du selvfølgelig også kommet til det rette sted. En bog om gamerverdenen falder altid i god jord. Bestil din gamerbog med levering lige til døren, eller bestil den med gratis levering til din lokale Bog & idé butik.