Bøger især til drenge

Disney fortællinger til de små

90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger

Især til drenge 13 år og op

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 125 Bog & idé butikker

Fagbøger især til drenge

Bøger om drengeliv

Bøger især til drenge

Drenge gennemgår ting og udvikler sig anderledes på mange punkter end piger og derfor er det nogle gange rart for drenge at læse bøger især henvendt til drenge. Eller for den sags skyld at læse fortællinger og serier hvor drenge eller mænd er hovedroller, da det kan være nemmere for drenge at relatere til. Det er også rart for drengene at kunne finde fagbøger, der handler om drenges udvikling, deres pubertet, seksualitet og lignende.

Fortnite, PlayStation, gaming eller sport fylder generelt meget i drenges hverdag. Drengestreger og action er ofte en del af drenges liv. Små drenge er typisk fascineret af superhelte, biler, maskiner, byggeklodser og af at klatre i træer, her findes der utallige bøger til drenge om emnerne. Drenge udvikler ofte deres sprog senere end piger, har ofte en mere matematisk tilgang til tingene, er mere fysisk aktive og har et større behov for at få brændt deres energi af. De er mere impulsive og ofte ”løses” konflikter fysisk i stedet for verbalt. Drenges koncentrationstid er generelt kortere end pigers og derfor skal bøger fange før de bruger mere en 15 minutter på at læse.

Siden med bøger især til drenge er lavet til drengeforældre, der søger bøger og information om drenges udvikling eller bare bøger, som drengene kan interessere sig for. På siden her kan du og din dreng finde alt fra fagbøger om drenges udvikling, pubertet, gaming, til sjove og spændende historier og serier om drenge. Der er noget for enhver smag, hvad enten det er action-fyldte fortællinger, historier fyldt med humor eller lidt mere virkelighedsnære fortællinger. 

Hvis din dreng er mere til action og spænding tilføjet humor, er serien om Magnus Chase af Rick Riordian et rigtig godt bud. Den første bog i serien handler om Magnus Chase, som bor på gaden i Boston. Hans mor har advaret ham om onklen Randolph som er på jagt efter ham. Magnus bliver fanget af Randolph, som fabler om nordiske guder og et fantastisk sværd, som retmæssigt tilhører Magnus. Magnus husker pludselig historier om Asgårds guder, ulve og Ragnarok. Da Boston bliver angrebet af et ildmonster, må Magnus tage stilling til om han skal redde sig selv eller hundredevis af uskyldige mennesker.  Den egner sig godt til unge i alderen 11 år og op.