Bøger til piger

Pigebøger til alderen 5-8 år fortsat

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 120 Bog & idé butikker

Exiliuim

I halvandet år har 17-årige Fry og hendes familie siddet i tvungen isolation i deres eget hjem. De har mistet kontakten til resten af omverdenen. Sult og elendighed driver familien længere og længere ud mod vanviddets rand. Udenfor bevæger ukendte skabninger sig omkring i mørket, og Fry ved, at det kun er et spørgsmål om tid, før hendes hus bliver det næste, der falder. Familiens eneste håb er at blive reddet, men da den dag kommer, bliver intet, som Fry havde forestillet sig det. Bogen egnser sig godt til 12 årige.

Pigebøger til alderen 8-12 år

Sjove og spændende historier til piger i situationer der ligger tæt op af virkeligheden 

Pigebøger til alderen 8-12 år fortsat

Pigebøger til alderen 8-12 år ekstra

Fantasy og virkelighedsnære historier og serier man kan fordybe sig i

Pigebøger til alderen 13 år og op

Spændende historier og serier man kan dykke ned og fordybe sig i

Hjerte af pap

Hjerte af pap er første bog i en humoristisk og varm serie til de 11-14-årige om Sif på 13 år, der lever i en sammenbragt familie.Der burde være en lov mod skilsmisser - og hårde straffe for damer, som kaster deres kærlighed på fædre. En mor og en far skal være sammen, for evigt og altid! Men virkeligheden er en anden. Sifs far er åh så forelsket i den onde stedmor, Sif har fået to papsøskende, hendes lillebror Sigurd lever i et computerspil, hendes mor er sur som en citron (men mest skuffet), og Konrad, den nye dreng i klassen, har det smukkeste smilehul, men kun øje for ørkenprinsessen Kashmir.

Pigebøger til alderen 13 år og op fortsat

Fuld returret i 365 dage og GRATIS levering til over 125 butikker

Pigebøger til alderen 13 år og op ekstra

Spændende historier og serier med alt fra fantasy til virkelighedsnære fortællinger og verdener

Fagbøger og biografier til piger

Bøger om populære kvindelige YouTubere og om alt en pige kan komme igennem af forandringer i livet

Bøger til piger

Piger tænker og udvikler sig anderledes end drenge og derfor er det nogle gange rart for piger, at de kan læse bøger, som omhandler og henvender sig specielt til piger. Piger kan ofte godt lide at læse serier og fortællinger, hvor piger eller kvinder er hovedroller, da det er nemmere for pigerne at relatere til. Det er også rart at kunne finde fagbøger til piger, der handler om pigers udvikling, deres pubertet, seksualitet og lignende.

Tøj, sko, mode, og veninder fylder generelt meget i pigers hverdag i dag. Stille, rolige indendørs lege eller rollelege er en stor del af pigers liv. Små piger er typisk fascineret af prinsesser, eventyr, heste, dyr og veninder, her findes der utallige bøger til piger om emnerne. Piger udvikler ofte deres sprog tidligere end drenge, og har ofte en mere følelsesmæssig og eftertænksom tilgang til tingene, er mere analyserende og har et større behov for at bruge deres hjerne for at få brændt energi af. De er mere forsigtige og ofte løses konflikter verbalt. Piger har en tendens til at bære nag længere end drenge og har derfor nogle gange behov for en voksen mægling for at få løst konflikterne. Pigers koncentrationstid er generelt længere end drenges og derfor må bøger til piger gerne handle om noget, der fanger deres interesse, så de bruger mere end 25 minutter på at læse.

Siden med bøger til piger er lavet til pigeforældre, der søger bøger og information om pigers udvikling eller bare bøger, som pigerne vil interessere sig for. På siden her kan du og din pige finde alt fra fagbøger om pigers udvikling, pubertet, gode venindeaktiviteter, kendte Youtubere, til søde, finurlige og spændende historier og serier om piger. Der er noget til enhver smag, hvad enten der er eventyrlige fortællinger, historier fyldt med kærlighed eller venindeskab eller lidt mere virkelighedsnære fortællinger.

Fagbogen Guide til piger af Sabine Lemire er en rigtig god bog for dig og din pige, der ønsker at få en bedre forståelse af, hvad der sker med piger, når puberteten sætter i gang og hvad man kan forvente. Bogen kommer også ind på emner som skole, sociale medier og meget andet som fylder meget i en piges udvikling fra ca. 10-års alderen. Bogen er meget nemt forståelig, enkel og rigtig god til at forberede sig på de mange ting puberteten byder på for piger.

Hvis din pige er mere til det lidt mere virkelighedsnære hverdagsdrama er serien Nikkis dagbog af Rachel Renee Russell et rigtigt godt bud. Serien byder på mange af de udfordringer eller ting, som man som pige kan komme ud for, fra at starte på en ny skole, til sit første crush, veninder, fester, fjender og meget mere. Serien er indtil videre på 10 bind og er både sjov, spændende og dramafyldt til pigen, som elsker fortællinger, der ligger tæt op ad ens egen hverdag. Den egner sig godt til piger i alderen fra 10-13 år.