Lakserytteren

Lakserytterens univers er altid farverigt, energisk og sprængfyldt af skøre ideer. Med sine sociale medier arbejder han for at styrke kreativiteten, opfindsomheden og tegneglæden hos danske børn og unge - både i det digitale og ikke-digitale univers. Man skal nemlig også huske at øve sig med en alt almindelig blyandt og papir siger han.

Griskernes hemmelighed

Lakserytterens første bog hedder “Legender Fra Odysïa: Griskernes Hemmelighed” og er en illustreret fantasy roman, der faktisk er blevet skabt sammen med hans følgere på sociale medier.

Følgerne har deltaget gennem tegneopgaver, workshops, videoer og kommentarer direkte over de sociale medier, og har på denne måde været helt tæt på skabelsen af bogen.

Formålet med bogen er at motivere børn og unge til at tegne mere, styrke deres læseglæde og blive mere fantasifulde.


 

 

 

 

Finurlige bæster fra Odysïas Djångle

Mød trylle-pels og selvlysende kroppe, hud dækket af svampevækst og dødelige magiske kræfter i Odysïa

Rhinosaur

Et af Djånglens mægtigste bæster er den frygtindgydende Rhinosaur. Bæstet er dækket af et massivt panser og med sit prægtige horn hersker den over djånglens skovbund.

Blomfugl

Blomfuglen er ét af Djånglens mange vidundere. Dens prægtige, grønne fjerdragt gør den til en sand mester i camouflage. Fra bæstets hale vokser en særlig blomst, der lokker uheldige byttedyr.

Weepuff

En Weepuf er et finurligt lille væsen, der elsker søde sager. Når mørket falder på, kommer de frem fra deres skjul for at bade i månelyset. Deres magiske pels er fuld af glitrende støv, som gemmer på alle former for egenskaber.

Hypnino

Den spøjse Hypnino et af de underligste Djånglebæster. Den kan hypnotisere dig med sin ekstreme nuttethed, men bare rolig, den bruger det meste af dagen på at sove lur i Djånglen.

Download tegneøvelser

Klik på en af figurerne fra Legenderne fra Odysïa og print selv illustrationer