Lakserytteren

Lakserytteren

Lakserytterens univers er altid farverigt, energisk og sprængfyldt af skøre ideer. Med sine sociale medier arbejder han for at styrke kreativiteten, opfindsomheden og tegneglæden hos danske børn og unge - både i det digitale og ikke-digitale univers. Man skal nemlig også huske at øve sig med en helt almindelig blyant og papir siger han. 

Tegn med Lakserytteren

Prøv de sjove tegneøvelser fra bogen og slip fantasien løs

Griskernes hemmelighed

Bogen er skrevet af Rasmus Kolbe, aka Lakserytteren på sociale medier, og er en interaktiv roman, der skrives sammen med forfatterens følgere på sociale medier

Griskernes hemmelighed

Lakserytterens første bog hedder “Legender Fra Odysïa: Griskernes Hemmelighed” og er en illustreret fantasy roman, der faktisk er blevet skabt sammen med hans følgere på sociale medier.

Følgerne har deltaget gennem tegneopgaver, workshops, videoer og kommentarer direkte over de sociale medier, og har på denne måde været helt tæt på skabelsen af bogen.

Formålet med bogen er at motivere børn og unge til at tegne mere, styrke deres læseglæde og blive mere fantasifulde.


Er bogen for mig?

Her kan du hente læseuddrag fra bogen og prøvelæse på din skærm

Tegn med Lakse

Lakserytternes nye tegnebog ’TEGN MED LAKSE’ indeholder 50 opfindsomme tegneopgaver, som sætter gang i fantasien og udfordrer dig til at tegne skørt, hurtigt, klamt og mærkeligt! Her kan du få gode råd til at tegne og blive mere kreativ. Her fortæller Lakserytteren selv om øvelserne og hvordan du kan få mange timer til at gå ved at bruge din fantasi. Find bogen lige her!

Lakse er god til at komme med sjove ideer til forskellige figurere eller dyr, du kan tegne. Han prøver her at holde sig vågen, imens han vil tegne alle opgaverne i bogen på en dag! Som du kan se, kan det være lidt udfordrende, når man også skal spise og drikke på samme tid. 

Download tegneøvelser

Klik på en af figurerne fra Legenderne fra Odysïa og print selv illustrationer

Finurlige bæster fra Odysïas Djångle

Mød trylle-pels og selvlysende kroppe, hud dækket af svampevækst og dødelige magiske kræfter i Odysïa

Blomfugl

Blomfuglen er ét af Djånglens mange vidundere. Dens prægtige, grønne fjerdragt gør den til en sand mester i camouflage. Fra bæstets hale vokser en særlig blomst, der lokker uheldige byttedyr.

Weepuff

En Weepuf er et finurligt lille væsen, der elsker søde sager. Når mørket falder på, kommer de frem fra deres skjul for at bade i månelyset. Deres magiske pels er fuld af glitrende støv, som gemmer på alle former for egenskaber.

"Børn har krøllede tanker"

Hvordan kan vi voksne blive mere kreative med vores børn. Hør Lakserytteres gode råd.