Præmie

Vind en super-sej og mega-genial Tom Gates pakke!

Tom Gates pakken har en værdi af 1.000 kr.  Vi udlodder i alt 5 pakker indeholdende Tom Gates items. Er du under 18 år, skal dine forældre deltage for dig.  

Tom Gates pakken indeholder:
 1. Tom Gates – bogen Min geniale verden
 2. Tom Gates – bogen Gode undskyldninger (og andre fede ting)
 3. Tom Gates – bogen Alt er superfedt (sådan da)
 4. Tom Gates – bogen Geniale idéer (stort set)
 5. Krea-bogen Geniale udfordringer
 6.  Flot, rød Tom Gates t-shirt (str. 12-13 år)
 7. Chokolade karamelbar (Tom Gates’ favorit)
 8. 1 stk. yoyo
 9. Farveblyanter (så du selv kan doodle som Tom Gates)
 10. Kuglepen med LED-lys (genialt!)
 11. Lille notesbog formet som en lækker cookie
 12. Seje Tom Gates klistermærker
 13. Tom Gates plakat til din væg (35 x 100)
 14. Tegneark og papirknalder
Konkurrencebetingelser

Du kan kun deltage i konkurrencen 1 gang. Ansatte i Indeks Retail kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen gælder i perioden 7. november - 15. december 2017. Vi trækker lod blandt alle deltagere den 15. december 2017. Vinderen får direkte besked og navnet vil herefter blive offentliggjort på vores konkurrenceside.

Konkurrencen udbydes af:

Indeks Retail A/S (Bog & idé)
Mossvej 2
8700 Horsens

Tilmelding skal ske af en voksen myndig person personligt og kan ikke ske via fuldmagt eller andre elektroniske/automatiserede midler, såsom script, robot, makro eller tilsvarende software eller program.

Hvis du vinder

Vinderne kontaktes direkte af Indeks Retail for nærmere aftale omkring levering af præmien. Indeks Retail A/S (Bog & idé) bruger udelukkende oplysningerne i forbindelse med indløsning af din præmie.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

”Vi er blevet vilde med Tom Gates herhjemme! Som mor har det været skønt at opleve ikke at skulle bede Noah om at læse, men at han i stedet selv har spurgt om han må læse :-) "

Anne, mor til Noah 8 år

”TOM GATES er rigtig god, fordi der er mange sjove ord i den, og den er hyggelig at læse. Nogen gange læser jeg i den selv.”

August 8 år

Læs den og dø af grin

Tom Gates er ikke bare børnebøger! Det er virkelig gode læseoplevelser med meget sjove illustrationer i tegneseriestil – tegnet af forfatteren Liz Pichon selv. Igennem Toms tegninger i sin notesbog får du et rigtig sjovt indblik i Toms verden.

Jeg vil give bogen 10 ud af 10. Den var rigtig god og lige så god som Kaptajn Underhyler, Gummi Tarzan, Orla Frøsnapper og alle de andre bedste, jeg har læst og fået læst højt. Den er mega sjov og tegningerne er vildt seje. Og så er Tom rigtig sej og snakker sejt. Jeg glæder mig til at kunne læse den helt selv!” – MATHIAS, 7 ÅR

”ALLEREDE når man læser sætningen ”Jeg har fundet på flere geniale ting at bruge Delias solbriller til.”, så ved man bare, at det går galt, men også at det bliver sjovt. Det er det, der gør, at jeg godt kan lide at læse den. Jeg kan også godt lide, at bogen både er en historie og en tegneserie, det er sjovt. Den minder mig om Wimpy Kid og Kaptajn Underhyler.” – GUSTAV, 10 ÅR

Den engelske forfatter Liz Pichon har altid arbejdet med illustrationer og tekster til børnebøger. Du kan læse meget mere om Liz Pichon her.