Bog & idéAksel V. Carlsen

Bøger skrevet af Aksel V. Carlsen

Læs mere om Aksel V. Carlsen
5 produkter
5 produkter
Belarus – Hviderusland vil forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Belarus – Hviderusland vil forandringAksel V. Carlsen
169,96 DKK
Paperback
(0)
Belarus – Hviderusland vil forandring
IMRD – Min arbejdsplads i Moskva
IMRD – Min arbejdsplads i MoskvaAksel V. Carlsen
129,95 DKK
EBOG
(0)
IMRD – Min arbejdsplads i Moskva
IMRD
BOEGERTILSTAERKPRIS
IMRDAksel V. Carlsen
220,96 DKK
Hæftet
(0)
IMRD
Kærlighed i krig og kaos
Kærlighed i krig og kaosAksel Vladimir Carlsen
239,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed i krig og kaos
Ruslands sorte oktober
Ruslands sorte oktoberAksel V. Carlsen
159,95 DKK
Paperback
(0)
Ruslands sorte oktober

Mere om Aksel V. Carlsen

Hvis du leder efter en bog af Aksel V. Carlsen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Carlsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "IMRD – Min arbejdsplads i Moskva" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "IMRD" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ruslands sorte oktober" udgivet af Solidaritet - "Kærlighed i krig og kaos" udgivet af Frydenlund - "Kærlighed i krig og kaos" udgivet af Frydenlund

Mere om Aksel V. Carlsens bøger

Du kan bestille fem bøger af Aksel V. Carlsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Aksel V. Carlsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Carlsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aksel V. Carlsens "IMRD – Min arbejdsplads i Moskva"

Hos Bog & idé er "IMRD – Min arbejdsplads i Moskva" tilgængelig som ebog. "IMRD – Min arbejdsplads i Moskva" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

"IMRD" af Aksel V. Carlsen

"IMRD" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Aksel V. Carlsen