Bog & idéAlex Garland

Bøger skrevet af Alex Garland

Læs mere om Alex Garland
6 produkter
6 produkter
Stranden
StrandenAlex Garland
49,95 DKK
EBOG
(0)
Stranden
Tesseract
TesseractAlex Garland
49,95 DKK
EBOG
(0)
Tesseract
Stranden
STREAM
StrandenAlex Garland
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Stranden
Koma
KomaAlex Garland
49,95 DKK
EBOG
(0)
Koma
Koma
STREAM
KomaAlex Garland
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Koma
Tesseract
STREAM
TesseractAlex Garland
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Tesseract

Mere om Alex Garland

Alex Garland har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Garlands nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tesseract" udgivet af Gyldendal - "Stranden" udgivet af Gyldendal - "Koma" udgivet af Gyldendal - "Koma" udgivet af Gyldendal - "Stranden" udgivet af Gyldendal - "Tesseract" udgivet af Gyldendal - "Koma" udgivet af -

Alex Garlands bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Alex Garland hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Alex Garland kommer i flere formater. Bøgerne af Garland er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tesseract" af Alex Garland

Det er muligt at købe Alex Garlands "Tesseract" som lydbog. Du kan desuden altid have "Tesseract" af Alex Garland med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Stranden" af Alex Garland

Hos Bog & idé er "Stranden" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Stranden" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Garland