Bog & idéAllan Andreasen Kortnum

Bøger skrevet af Allan Andreasen Kortnum

Læs mere om Allan Andreasen Kortnum
3 produkter
3 produkter
Mindsetbaseret ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindsetbaseret ledelseJeppe Agger Nielsen
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindsetbaseret ledelse
Mindsetbaseret undervisning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindsetbaseret undervisningPeter Arnborg Videsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindsetbaseret undervisning
Mindsetbaseret undervisning
Mindsetbaseret undervisningAllan Andreasen Kortnum
159,00 DKK
e-bog
(0)
Mindsetbaseret undervisning

Mere om Allan Andreasen Kortnum

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Allan Andreasen Kortnum. På listen nedenfor ser du de seneste af Kortnums udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindsetbaseret ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Mindsetbaseret undervisning" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Mindsetbaseret undervisning" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Allan Andreasen Kortnums bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Allan Andreasen Kortnum hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Allan Andreasen Kortnum bøger i flere formater. Bøgerne af Kortnum er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mindsetbaseret ledelse" af Allan Andreasen Kortnum

Det er muligt at købe Allan Andreasen Kortnums "Mindsetbaseret ledelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mindsetbaseret undervisning" af Allan Andreasen Kortnum

Det er muligt at købe Allan Andreasen Kortnums "Mindsetbaseret undervisning" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Mindsetbaseret undervisning" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Andreasen Kortnum