Bog & idéAllan Christiansen

Bøger skrevet af Allan Christiansen

Læs mere om Allan Christiansen
1 produkter
1 produkter
Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderneMads P. Sørensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne

Mere om Allan Christiansen

Der er flere forskellige bøger af Allan Christiansen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Christiansens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Allan Christiansen

Du kan købe to bøger af Allan Christiansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Allan Christiansen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"50 Samfundstænkere" af Allan Christiansen

Hos Bog & idé er "50 Samfundstænkere" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne" af Allan Christiansen

Det er muligt at købe Allan Christiansens "Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Christiansen