Bog & idéAllan Sørensen

Bøger skrevet af Allan Sørensen

Læs mere om Allan Sørensen
2 produkter
2 produkter
Læreraftalerne 2018
Læreraftalerne 2018Allan Sørensen
489,95 DKK
EBOG
(0)
Læreraftalerne 2018
At forstå er ikke at tilgive
At forstå er ikke at tilgiveRobert Fischermann
49,95 DKK
e-bog
(3)
At forstå er ikke at tilgive

Mere om Allan Sørensen

Allan Sørensen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Sørensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læreraftalerne 2018" udgivet af Dafolo A/S - "Pundik & Krasnik - og resten af verden" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Læreraftalerne" udgivet af Dafolo - "Pundik & Krasnik og resten af verden POCKET" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "11 postulater om en naturhengivenhed" udgivet af Adressen - "Man kan ikke ha' en Svend uden også at ha' en Allan" udgivet af Adressen - "De generelle aftaler 2005" i serien "Lovserien." udgivet af Krogh

Bøger skrevet af Allan Sørensen

Allan Sørensen har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Allan Sørensen fås i flere forskellige formater. Allan Sørensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Allan Sørensens "Læreraftalerne 2018"

Hos Bog & idé er "Læreraftalerne 2018" tilgængelig som ebog. Med "Læreraftalerne 2018" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

Allan Sørensen "Pundik & Krasnik - og resten af verden"

Det er muligt at købe Allan Sørensens "Pundik & Krasnik - og resten af verden" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Sørensen