Bog & idéAnders Hingeberg

Bøger skrevet af Anders Hingeberg

Læs mere om Anders Hingeberg
0 produkter

Mere om Anders Hingeberg

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anders Hingeberg. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Hingeberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Online markedsføring - Den store grundbog" udgivet af Kursusfabrikken ApS - "Online markedsføring" udgivet af Kursusfabrikken - "Online markedsføring" udgivet af Kursusfabrikken

Bøger af Anders Hingeberg

Der er tre tilgængelige udgivelser af Anders Hingeberg hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Hingebergs bøger fås i forskellige formater. Hingebergs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Hingebergs "Online markedsføring - Den store grundbog"

Det er muligt at købe Anders Hingebergs "Online markedsføring - Den store grundbog" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Kursusfabrikken ApS, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anders Hingeberg "Online markedsføring"

Hos Bog & idé er "Online markedsføring" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Kursusfabrikken, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Hingeberg