Bog & idéAnette Lind

Bøger skrevet af Anette Lind

Læs mere om Anette Lind
2 produkter
2 produkter
Specialdidaktik i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialdidaktik i teori og praksisMarianne Juul Glud
342,95 DKK
Hæftet
(1)
Specialdidaktik i teori og praksis
Skriv økonomisk
Skriv økonomiskBrith Vester Jøker
429,95 DKK
Hæftet
Skriv økonomisk

Mere om Anette Lind

Anette Lind har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Lind.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Anette Linds bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En ängel vid min arm" udgivet af SAGA Egmont - "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Specialdidaktik i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Studiebogen til HHX" udgivet af Gyldendal - "Fagdidaktik i økonomifagene" udgivet af Columbus

Mere om Anette Linds bøger

Anette Lind har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Linds bøger fås i samtlige formater. Linds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En ängel vid min arm" af Anette Lind

"En ängel vid min arm" kan købes som ebog. Med "En ängel vid min arm" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

Anette Lind "Skriv økonomisk"

"Skriv økonomisk" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er SYSTIME, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Lind