Bog & idéAnette Søndergaard

Bøger skrevet af Anette Søndergaard

Læs mere om Anette Søndergaard
2 produkter
2 produkter
Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dyskalkuli og andre matematikvanskelighederAnette Søndergaard
242,96 DKK
Hæftet
(1)
Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder
Klar til at lære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klar til at læreAnette Søndergaard
197,96 DKK
Paperback
(0)
Klar til at lære

Mere om Anette Søndergaard

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Anette Søndergaard. På listen nedenfor har du de seneste af Søndergaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder" udgivet af Akademisk Forlag - "Klar til at lære" udgivet af Forlaget MATEMATIK

Mere om Anette Søndergaards bøger

Anette Søndergaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Søndergaards bøger kommer i samtlige formater. Søndergaards bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder" af Anette Søndergaard

Det er muligt at købe Anette Søndergaards "Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Anette Søndergaard "Klar til at lære"

Det er muligt at købe Anette Søndergaards "Klar til at lære" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forlaget MATEMATIK, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Søndergaard