Bog & idéAnn Budd

Bøger skrevet af Ann Budd

Læs mere om Ann Budd
1 produkter
1 produkter
Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned
Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og nedAnn Budd
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned

Mere om Ann Budd

Hvis du leder efter en bog fra Ann Budd, tilbyder vi et bredt udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Budd.
Bøgerne fra Ann Budd tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned" udgivet af Turbine - "Strikkerens håndbok i ovenfra og ned-strikking : grunnoppskrifter i flere størrelser og strikkfastheter" udgivet af Embla

Bøger af Ann Budd

Ann Budd har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Budds bøger kommer i flere forskellige formater. Budds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned" af Ann Budd

Det er muligt at købe Ann Budds "Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ann Budd "Strikkerens håndbok i ovenfra og ned-strikking : grunnoppskrifter i flere størrelser og strikkfastheter"

"Strikkerens håndbok i ovenfra og ned-strikking : grunnoppskrifter i flere størrelser og strikkfastheter" kan købes online som spiralryg. Endnu en af Ann Budd skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Embla.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Budd