Bog & idéAnn Linn Palm Hansen

Bøger skrevet af Ann Linn Palm Hansen

Læs mere om Ann Linn Palm Hansen
3 produkter
3 produkter
Igennem landskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Igennem landskaberAnn Linn Palm Hansen
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Igennem landskaber
Igennem Landskaber
STREAM
Igennem LandskaberAnn Linn Palm Hansen
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Igennem Landskaber
Cirkel for cirkel
Cirkel for cirkelAnn Linn Palm Hansen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Cirkel for cirkel

Mere om Ann Linn Palm Hansen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ann Linn Palm Hansen her hos Bog & idé. Det er "Igennem landskaber". Den er publiceret af Asger Schnacks Forlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Igennem landskaber" af Ann Linn Palm Hansen

"Igennem landskaber" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Asger Schnacks Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Linn Palm Hansen