Bog & idéAnnabeth Aagaard

Bøger skrevet af Annabeth Aagaard

Læs mere om Annabeth Aagaard
2 produkter
2 produkter
CSR med succes
CSR med succesAnnabeth Aagaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
CSR med succes
Innovation og entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation og entreprenørskabJesper Piihl
278,96 DKK
Indbundet
(0)
Innovation og entreprenørskab

Mere om Annabeth Aagaard

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger skrevet af Annabeth Aagaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Aagaards bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Annabeth Aagaards bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sustainable business" i serien "River Publishers series in multi business model innovation, technologies" udgivet af River Publishers - "CSR med succes" udgivet af Gyldendal Business - "CSR med succes" udgivet af Gyldendal Business - "Skab lykke og overflod" udgivet af Gyldendal - "Skab lykke og overflod" udgivet af Gyldendal - "Idea and innovation management" udgivet af Gyldendal - "Innovation og entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Dansk Ledelse i særklasse" udgivet af PID-Personalechefer i Danmark. i samarbejde med Ankerhus

Mere om Annabeth Aagaards bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Annabeth Aagaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Aagaards bøger fås i flere formater. Bøgerne af Aagaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annabeth Aagaards "Sustainable business"

Hos Bog & idé er "Sustainable business" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Annabeth Aagaard. Bogen er en del af Aagaards serie "River Publishers series in multi business model innovation, technologies". Det er River Publishers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Annabeth Aagaard "CSR med succes"

Hos Bog & idé er "CSR med succes" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Annabeth Aagaard