Bog & idéAnne Hege Simonsen

Bøger skrevet af Anne Hege Simonsen

Læs mere om Anne Hege Simonsen
1 produkter
1 produkter
Journalistikk : en innføring
Journalistikk : en innføringAnne Hege Simonsen
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Journalistikk : en innføring

Mere om Anne Hege Simonsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Anne Hege Simonsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Simonsens udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Anne Hege Simonsens bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kjærlighet og mørke : en biografi om Marie Hamsun" udgivet af Res Publica - "Journalistikk : en innføring" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Anne Hege Simonsen

Du kan købe to bøger af Anne Hege Simonsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Simonsens bøger fås i samtlige formater. Simonsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kjærlighet og mørke : en biografi om Marie Hamsun" af Anne Hege Simonsen

"Kjærlighet og mørke : en biografi om Marie Hamsun" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Res Publica, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Anne Hege Simonsen "Journalistikk : en innføring"

"Journalistikk : en innføring" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Hege Simonsen