Bog & idéAnne Skorkjær Binderkrantz

Bøger skrevet af Anne Skorkjær Binderkrantz

Læs mere om Anne Skorkjær Binderkrantz
8 produkter
8 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemFlemming Juul Christiansen
305,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemAnne Skorkjær Binderkrantz
382,46 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Organisationer i politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisationer i politikPeter Munk Christiansen
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Organisationer i politik
Medier, politik og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
263,46 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund
Guide til NVivo 11 til Mac
BOEGERTILSTAERKPRIS
Guide til NVivo 11 til MacAnne Skorkjær Binderkrantz
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Guide til NVivo 11 til Mac
Guide til NVivo 11 til Windows
BOEGERTILSTAERKPRIS
Guide til NVivo 11 til WindowsAnne Skorkjær Binderkrantz
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Guide til NVivo 11 til Windows

Mere om Anne Skorkjær Binderkrantz

Hvis du er på jagt efter en bog fra Anne Skorkjær Binderkrantz, finder du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Binderkrantz' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det demokratiske system" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Guide til NVivo 8" udgivet af Hans Reitzel - "Medier, politik og samfund" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Guide til NVivo 11 til Windows" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Guide til NVivo 11 til Mac" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Organisationer i politik" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Guide til NVivo 9" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Mere om Anne Skorkjær Binderkrantz' bøger

Anne Skorkjær Binderkrantz har 16 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Anne Skorkjær Binderkrantz bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Binderkrantz udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Skorkjær Binderkrantz' "Det demokratiske system"

"Det demokratiske system" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Metoder i statskundskab" af Anne Skorkjær Binderkrantz

Hos Bog & idé er "Metoder i statskundskab" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Skorkjær Binderkrantz