Bog & idéAnne Wedege

Bøger skrevet af Anne Wedege

Læs mere om Anne Wedege
1 produkter
1 produkter
Sundhed og balance med de fem elementer
Sundhed og balance med de fem elementerAnne Wedege
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og balance med de fem elementer

Mere om Anne Wedege

Anne Wedege har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sundhed og balance med de fem elementer". Den er udgivet af akupunktur-i-centrum.dk på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Wedeges "Sundhed og balance med de fem elementer"

Det er muligt at købe Anne Wedeges "Sundhed og balance med de fem elementer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er akupunktur-i-centrum.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Wedege skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Wedege