Bog & idéAnnika Liedgren

Bøger skrevet af Annika Liedgren

Læs mere om Annika Liedgren
2 produkter
2 produkter
Blodsarvet
BlodsarvetAnnika Liedgren
49,95 DKK
EBOG
(0)
Blodsarvet
Blodsarvet
BlodsarvetAnnika Liedgren
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Blodsarvet

Mere om Annika Liedgren

Der er flere forskellige bøger fra Annika Liedgren på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Liedgrens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Blodsarvet" i serien "Persona-trilogin" udgivet af SAGA Egmont - "Blodsarvet" i serien "Persona-trilogin" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Annika Liedgren

Annika Liedgren har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Liedgrens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Liedgren er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annika Liedgrens "Blodsarvet"

Hos Bog & idé er "Blodsarvet" tilgængelig som lydbog. Med Annika Liedgrens "Blodsarvet" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Liedgrens serie "Persona-trilogin". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

"Blodsarvet" af Annika Liedgren

"Blodsarvet" er til salg som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Blodsarvet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Liedgrens serie "Persona-trilogin". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Annika Liedgren