Bog & idéAriana Franklin

Bøger skrevet af Ariana Franklin

Læs mere om Ariana Franklin
1 produkter
1 produkter
Dødens herskerinde
STREAM
Dødens herskerindeAriana Franklin
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Dødens herskerinde

Mere om Ariana Franklin

Du kan kun købe en enkelt bog af Ariana Franklin her hos Bog & idé. Det er "Dødens herskerinde". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Dødens herskerinde" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dødens herskerinde" af Ariana Franklin

"Dødens herskerinde" er tilgængelig online som lydbog. Ariana Franklins "Dødens herskerinde" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ariana Franklin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ariana Franklin