Bog & idéBengt Valentino Andersen

Bøger skrevet af Bengt Valentino Andersen

Læs mere om Bengt Valentino Andersen
1 produkter
1 produkter
Styrke og Helbred
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styrke og HelbredCarsten Graff og Bengt Valentino Andersen
88,95 DKK
Hardback
(0)
Styrke og Helbred

Mere om Bengt Valentino Andersen

Der findes flere bøger fra Bengt Valentino Andersen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Valentino Andersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrke & helbred" udgivet af StemningsHotellet - "Kunsten at give slip" udgivet af StemningsHotellet

Bøger skrevet af Bengt Valentino Andersen

Der er to tilgængelige bøger af Bengt Valentino Andersen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Valentino Andersens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Valentino Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af StemningsHotellet.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bengt Valentino Andersens "Styrke & helbred"

"Styrke & helbred" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af StemningsHotellet.

"Kunsten at give slip" af Bengt Valentino Andersen

"Kunsten at give slip" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af StemningsHotellet.
Detaljer
Fulde navn:
Bengt Valentino Andersen