Bog & idéCasper Aaen

Bøger skrevet af Casper Aaen

Læs mere om Casper Aaen
3 produkter
3 produkter
Kom over dit livs traume
Kom over dit livs traumeCasper Aaen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kom over dit livs traume
Lev med dine følelser
Lev med dine følelserCasper Aaen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Lev med dine følelser
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykoterapeutiske tilgange til PTSDTrine Maria Nørregaard Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD

Mere om Casper Aaen

Hvis du søger en bog skrevet af Casper Aaen, tilbyder vi et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Aaens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Parat til sex" udgivet af Gyldendal - "Lev med dine følelser" udgivet af Psykiatrifondens Forlag - "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" udgivet af Gyldendal - "Kom over dit livs traume" udgivet af Psykiatrifondens Forlag - "Lev med dine følelser" udgivet af PsykiatriFonden

Bøger af Casper Aaen

Casper Aaen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Aaens bøger som hæftet. Aaens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Casper Aaens "Parat til sex"

"Parat til sex" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Casper Aaen "Lev med dine følelser"

Hos Bog & idé er "Lev med dine følelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Psykiatrifondens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Aaen