Bog & idéCecilie Kolonda Moesby-Jensen

Bøger skrevet af Cecilie Kolonda Moesby-Jensen

Læs mere om Cecilie Kolonda Moesby-Jensen
3 produkter
3 produkter
Børn i risiko
Børn i risikoØyvind Kvello
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Børn i risiko
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Når professioner samarbejder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når professioner samarbejderCecilie Kolonda Moesby-Jensen
323,96 DKK
Paperback
(1)
Når professioner samarbejder

Mere om Cecilie Kolonda Moesby-Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Cecilie Kolonda Moesby-Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kolonda Moesby-Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Når professioner samarbejder" udgivet af Samfundslitteratur - "Når professioner samarbejder" udgivet af Samfundslitteratur

Cecilie Kolonda Moesby-Jensens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Cecilie Kolonda Moesby-Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kolonda Moesby-Jensens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kolonda Moesby-Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inklusion og eksklusion - en grundbog" af Cecilie Kolonda Moesby-Jensen

Det er muligt at købe Cecilie Kolonda Moesby-Jensens "Inklusion og eksklusion - en grundbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Cecilie Kolonda Moesby-Jensen "Når professioner samarbejder"

"Når professioner samarbejder" er tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Kolonda Moesby-Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Kolonda Moesby-Jensen