Bog & idéCharlotte Romlund Lach

Bøger skrevet af Charlotte Romlund Lach

Læs mere om Charlotte Romlund Lach
1 produkter
1 produkter
Praktikbogen. Social- og sundhedshjælper (med iBog)
Praktikbogen. Social- og sundhedshjælper (med iBog)Charlotte Romlund Lach
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Praktikbogen. Social- og sundhedshjælper (med iBog)

Mere om Charlotte Romlund Lach

Du kan kun bestille en enkelt bog af Charlotte Romlund Lach her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Praktikbogen. Social- og sundhedshjælper". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Romlund Lachs "Praktikbogen. Social- og sundhedshjælper"

Hos Bog & idé er "Praktikbogen. Social- og sundhedshjælper" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Lach, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Romlund Lach