Bog & idéChögyam Trungpa

Bøger skrevet af Chögyam Trungpa

Læs mere om Chögyam Trungpa
2 produkter
2 produkter
Mindfulness til daglig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindfulness til dagligChögyam Trungpa
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindfulness til daglig
Mindfulness til daglig
Mindfulness til dagligChögyam Trungpa
149,95 DKK
EBOG
(0)
Mindfulness til daglig

Mere om Chögyam Trungpa

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Chögyam Trungpa. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Trungpa.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindfulness til daglig" i serien "Lotus-bøger" udgivet af Klim - "Mindfulness til daglig" udgivet af Klim - "Myten om frihed" udgivet af Borgens Bogklub

Chögyam Trungpas bøger

Du kan købe tre bøger af Chögyam Trungpa her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Trungpas bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Trungpa er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Chögyam Trungpas "Mindfulness til daglig"

Det er muligt at købe Chögyam Trungpas "Mindfulness til daglig" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Mindfulness til daglig" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Lotus-bøger". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Chögyam Trungpa "Mindfulness til daglig"

Hos Bog & idé er "Mindfulness til daglig" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Chögyam Trungpa