Bog & idéChristian Gerlach

Bøger skrevet af Christian Gerlach

Læs mere om Christian Gerlach
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
549,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori

Mere om Christian Gerlach

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Christian Gerlach. På listen nedenfor finder du Gerlachs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk neuropsykologi" udgivet af Frydenlund - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klinisk neuropsykologi" udgivet af Frydenlund

Mere om Christian Gerlachs bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Christian Gerlach hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Christian Gerlach bøger i samtlige formater. Bøgerne af Gerlach er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Gerlachs "Klinisk neuropsykologi"

"Klinisk neuropsykologi" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Klassisk og moderne psykologisk teori" af Christian Gerlach

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne psykologisk teori" tilgængelig som bog. Endnu en af Christian Gerlach fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Gerlach