Bog & idéChristian von Buchwald

Bøger skrevet af Christian von Buchwald

Læs mere om Christian von Buchwald
1 produkter
1 produkter
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i øre-næse-hals-sygdommeAlexander Fjældstad
593,96 DKK
Hardback
(0)
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme

Mere om Christian von Buchwald

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Christian von Buchwald. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Buchwalds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Christian von Buchwald

Der er tre tilgængelige bøger af Christian von Buchwald hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Buchwalds bøger fås i et udvalg af formater. Buchwalds bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian von Buchwalds "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme"

"Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" af Christian von Buchwald

Hos Bog & idé er "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christian von Buchwald