Bog & idéChristina Bølling

Bøger skrevet af Christina Bølling

5 produkter
5 produkter
Stressfri på tolv uger eller mer' PB
Stressfri på tolv uger eller mer' PBMajken Matzau og Christina Bølling
99,95 DKK
Paperback
(0)
Stressfri på tolv uger eller mer' PB
Energi
EnergiRikke Hertz
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Energi
Food prepping
Food PreppingJo Brand
119,95 DKK
EBOG
(2)
Food Prepping
Stressfri på tolv uger eller mer'
Stressfri på tolv uger eller mer'Christina Bølling
119,95 DKK
EBOG
(0)
Stressfri på tolv uger eller mer'
Stressfri på tolv uger eller mer'
STREAM
Stressfri på tolv uger eller mer'Christina Bølling
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Stressfri på tolv uger eller mer'

Mere om Christina Bølling

Christina Bølling har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bølling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Energi" udgivet af Forlaget Grønningen 1 - "Løb dig lykkelig" udgivet af People’sPress - "SPIRITUEL" udgivet af People'sPress - "Løb dig slank" udgivet af Peoples Press - "Food prepping" udgivet af People’sPress - "Stressfri på tolv uger eller mer'" udgivet af People'sPress - "Stressfri på tolv uger eller mer'" udgivet af People'sPress - "Stressfri på tolv uger eller mer' PB" udgivet af People'sPress - "Stressfri på tolv uger eller mer´" udgivet af People’sPress - "Stressfri på tolv uger eller mer'" udgivet af People’sPress

Mere om Christina Bøllings bøger

Christina Bølling har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Christina Bølling bøger i flere forskellige formater. Bøllings bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Bøllings "Energi"

Hos Bog & idé er "Energi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Grønningen 1.

Christina Bølling "Løb dig lykkelig"

"Løb dig lykkelig" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Bølling