Bog & idéChristina Kuhn

Bøger skrevet af Christina Kuhn

Læs mere om Christina Kuhn
2 produkter
2 produkter
Studio [express] A1-B1: Kursbuch mit Audios online
Studio [express] A1-B1: Kursbuch mit Audios onlineChristina Kuhn
389,95 DKK
Paperback
(0)
Studio [express] A1-B1: Kursbuch mit Audios online
Studio [express] B1: Kurs- und Übungsbuch mit Audios online
Studio [express] B1: Kurs- und Übungsbuch mit Audios onlineChristina Kuhn
269,95 DKK
Paperback
(0)
Studio [express] B1: Kurs- und Übungsbuch mit Audios online

Mere om Christina Kuhn

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Christina Kuhn. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Kuhn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Studio [express] B1: Kurs- und Übungsbuch mit Audios online" udgivet af Cornelsen Verlag - "Studio [express] A1-B1: Kursbuch mit Audios online" udgivet af Cornelsen Verlag

Bøger af Christina Kuhn

Der er to tilgængelige bøger af Christina Kuhn hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe Kuhns bøger som paperback. Kuhns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Cornelsen Verlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Studio [express] B1: Kurs- und Übungsbuch mit Audios online" af Christina Kuhn

Det er muligt at købe Christina Kuhns "Studio [express] B1: Kurs- und Übungsbuch mit Audios online" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Cornelsen Verlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Christina Kuhn "Studio [express] A1-B1: Kursbuch mit Audios online"

Det er muligt at købe Christina Kuhns "Studio [express] A1-B1: Kursbuch mit Audios online" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Cornelsen Verlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Kuhn