Bog & idéChristina Villendrup Lynge

Bøger skrevet af Christina Villendrup Lynge

Læs mere om Christina Villendrup Lynge
3 produkter
3 produkter
Overvind din overspisning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Overvind din overspisningChristina Villendrup Lynge
269,96 DKK
Paperback
(0)
Overvind din overspisning
Overvind din overspisning
STREAM
Overvind din overspisningChristina Villendrup Lynge
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Overvind din overspisning
Overvind din Overspisning
Overvind din OverspisningChristina Villendrup Lynge
149,95 DKK
EBOG
(0)
Overvind din Overspisning

Mere om Christina Villendrup Lynge

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Christina Villendrup Lynge. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Lynge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overvind din overspisning" udgivet af AV Forlaget - "Overvind din Overspisning" udgivet af Books on Demand - "Overvind din overspisning" udgivet af Books on Demand - "Overvind din Overspisning" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Christina Villendrup Lynge

Christina Villendrup Lynge har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Christina Villendrup Lynge fås i flere formater. Lynges bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christina Villendrup Lynges "Overvind din overspisning"

Det er muligt at købe Christina Villendrup Lynges "Overvind din overspisning" som lydbog. Christina Villendrup Lynges "Overvind din overspisning" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er AV Forlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Overvind din Overspisning" af Christina Villendrup Lynge

Det er muligt at købe Christina Villendrup Lynges "Overvind din Overspisning" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Overvind din Overspisning" på din enhed og begynde at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Villendrup Lynge