Bog & idéChristine Marstrand

Bøger skrevet af Christine Marstrand

Læs mere om Christine Marstrand
1 produkter
1 produkter
Vejen mellem Elstir og Vinteuil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejen mellem Elstir og VinteuilChristine Marstrand
331,96 DKK
Hardback
(1)
Vejen mellem Elstir og Vinteuil

Mere om Christine Marstrand

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Christine Marstrand. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Marstrand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen mellem Elstir og Vinteuil" udgivet af Multivers - "Michelangelos digtning" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers

Mere om Christine Marstrands bøger

Der er to tilgængelige bøger af Christine Marstrand hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Marstrands bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Marstrand er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Multivers.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christine Marstrands "Vejen mellem Elstir og Vinteuil"

"Vejen mellem Elstir og Vinteuil" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers.

"Michelangelos digtning" af Christine Marstrand

Hos Bog & idé er "Michelangelos digtning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Multivers Academic". Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Marstrand