Bog & idéChristopher Schmidt

Bøger skrevet af Christopher Schmidt

Læs mere om Christopher Schmidt
1 produkter
1 produkter
Forælder til hashryger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forælder til hashrygerChristopher Schmidt
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Forælder til hashryger

Mere om Christopher Schmidt

Der er mange bøger skrevet af Christopher Schmidt tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schmidts nyeste bøger.
Bøgerne fra Christopher Schmidt tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hashimik pujortartartumik qitornalimmut" udgivet af Édito - "Forælder til hashryger" udgivet af Forlag Édito

Bøger skrevet af Christopher Schmidt

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christopher Schmidt hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Schmidts bøger kommer bare som hæftet. Schmidts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christopher Schmidts "Hashimik pujortartartumik qitornalimmut"

"Hashimik pujortartartumik qitornalimmut" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på kal og er publiceret af Édito.

"Forælder til hashryger" af Christopher Schmidt

Det er muligt at købe Christopher Schmidts "Forælder til hashryger" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlag Édito.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Schmidt