Bog & idéClaire Garland

Bøger skrevet af Claire Garland

Læs mere om Claire Garland
1 produkter
1 produkter
Den forunderlige skov
Den forunderlige skovClaire Garland
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Den forunderlige skov

Mere om Claire Garland

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Claire Garland. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Garland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den forunderlige skov" udgivet af Turbine - "Strikkede tøzer" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Strikkede tøzer" udgivet af Olivia

Mere om Claire Garlands bøger

Du kan bestille tre bøger af Claire Garland her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Garlands bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Garland er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den forunderlige skov" af Claire Garland

Det er muligt at købe Claire Garlands "Den forunderlige skov" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Claire Garland "Strikkede tøzer"

"Strikkede tøzer" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Claire Garland