Bog & idéDaniel Mikkelsen

Bøger skrevet af Daniel Mikkelsen

Læs mere om Daniel Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Fængselsfit
BOEGERTILSTAERKPRIS
FængselsfitDaniel Mikkelsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Fængselsfit
Fængselsfit
FængselsfitDaniel Mikkelsen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Fængselsfit

Mere om Daniel Mikkelsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Daniel Mikkelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fængselsfit" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fængselsfit" udgivet af Bogkompagniet

Bøger skrevet af Daniel Mikkelsen

Daniel Mikkelsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Daniel Mikkelsen fås i forskellige formater. Bøgerne af Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Daniel Mikkelsens "Fængselsfit"

Hos Bog & idé er "Fængselsfit" tilgængelig som e-bog. "Fængselsfit" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Daniel Mikkelsen "Fængselsfit"

Det er muligt at købe Daniel Mikkelsens "Fængselsfit" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogkompagniet.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Mikkelsen