Bog & idéElse Marie Juhl Thomsen

Bøger skrevet af Else Marie Juhl Thomsen

4 produkter
4 produkter
Få styr på dit stofskifte
Få styr på dit stofskifteElse Marie Juhl Thomsen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Få styr på dit stofskifte
Balance i stofskiftet
Balance i stofskiftetInger Mann Forbes
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Balance i stofskiftet
Få styr på dit stofskifte
Få styr på dit stofskifteElse Marie Juhl Thomsen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Få styr på dit stofskifte
Mod til synlighed. 12 rollemodeller viser vejen
Mod til synlighed. 12 rollemodeller viser vejenElse Marie Juhl Thomsen
99,00 DKK
EBOG
(0)
Mod til synlighed. 12 rollemodeller viser vejen

Mere om Else Marie Juhl Thomsen

Der findes flere forskellige bøger fra Else Marie Juhl Thomsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Juhl Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Få styr på dit stofskifte" udgivet af Politikens Forlag - "Balance i stofskiftet" udgivet af Gyldendal - "Få styr på dit stofskifte" udgivet af Politikens Forlag - "Mod til synlighed. 12 rollemodeller viser vejen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Få styr på dit stofskifte" udgivet af Gyldendal - "Få styr på dit stofskifte" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Else Marie Juhl Thomsen

Du kan købe seks bøger af Else Marie Juhl Thomsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Juhl Thomsens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Juhl Thomsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Få styr på dit stofskifte" af Else Marie Juhl Thomsen

Hos Bog & idé er "Få styr på dit stofskifte" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Balance i stofskiftet" af Else Marie Juhl Thomsen

"Balance i stofskiftet" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Marie Juhl Thomsen