Bog & idéErinna Lee

Bøger skrevet af Erinna Lee

Læs mere om Erinna Lee
3 produkter
3 produkter
Amigurumi fra den fortryllede skov
Amigurumi fra den fortryllede skovErinna Lee
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Amigurumi fra den fortryllede skov
Amigurumiskatte
AmigurumiskatteErinna Lee
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Amigurumiskatte
Amigurumiskatte 2
Amigurumiskatte 2Erinna Lee
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Amigurumiskatte 2

Mere om Erinna Lee

Erinna Lee har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lee.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amigurumiskatte 2" udgivet af Turbine - "Amigurumiskatte" udgivet af Turbine

Erinna Lees bøger

Du kan bestille to bøger af Erinna Lee her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Lees bøger som hæftet. Bøgerne af Lee er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Amigurumiskatte 2" af Erinna Lee

Hos Bog & idé er "Amigurumiskatte 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Amigurumiskatte" af Erinna Lee

Det er muligt at købe Erinna Lees "Amigurumiskatte" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erinna Lee