Bog & idéEva Zelander

Bøger skrevet af Eva Zelander

Læs mere om Eva Zelander
3 produkter
3 produkter
ADHD på jobbet
STREAM
ADHD på jobbetBjarke Larsen
219,95 DKK
Lydbog
(0)
ADHD på jobbet
Mindfulness i naturen
STREAM
Mindfulness i naturenEva Zelander
219,95 DKK
Lydbog
(1)
Mindfulness i naturen
At være voksen med autisme
STREAM
At være voksen med autismeAsger Røjle Christensen
219,95 DKK
Lydbog
(0)
At være voksen med autisme

Mere om Eva Zelander

Der er kun én bog af Eva Zelander tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Mindfulness i naturen". Den er udgivet af Forlaget Pressto på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mindfulness i naturen" af Eva Zelander

Hos Bog & idé er "Mindfulness i naturen" tilgængelig som lydbog. Med Eva Zelanders "Mindfulness i naturen" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pressto.

Endnu en af Eva Zelander skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Zelander