Bog & idéFëdor Dostoevskij

Bøger skrevet af Fëdor Dostoevskij

Læs mere om Fëdor Dostoevskij
2 produkter
2 produkter
Povera gente
Povera genteFëdor Dostoevskij
59,95 DKK
EBOG
(0)
Povera gente
Le notti bianche
Le notti biancheFëdor Dostoevskij
59,95 DKK
EBOG
(0)
Le notti bianche

Mere om Fëdor Dostoevskij

Fëdor Dostoevskij har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Le notti bianche". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på ita. "Le notti bianche" er desuden en del af serien "Classici dal mondo".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Fëdor Dostoevskijs "Le notti bianche"

"Le notti bianche" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Le notti bianche" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Dostoevskijs serie "Classici dal mondo". Bogen kan købes online hos Bog & idé på ita og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Fëdor Dostoevskij fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Fëdor Dostoevskij