Bog & idéGitte Haslebo (red.)

Bøger skrevet af Gitte Haslebo (red.)

Læs mere om Gitte Haslebo (red.)
1 produkter
1 produkter
Kulturudvikling i skolen - hvordan?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturudvikling i skolen - hvordan?Gitte Haslebo (red.)
212,46 DKK
Hæftet
(2)
Kulturudvikling i skolen - hvordan?

Mere om Gitte Haslebo (red.)

Der er forskellige bøger skrevet af Gitte Haslebo (red.) til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kulturudvikling i skolen - hvordan?" i serien "Relationel pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Nye veje for journalistik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Gitte Haslebo (red.)

Du kan bestille to bøger af Gitte Haslebo (red.) her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra - som hæftet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gitte Haslebo (red.)s "Kulturudvikling i skolen - hvordan?"

"Kulturudvikling i skolen - hvordan?" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af -s serie "Relationel pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Gitte Haslebo (red.) "Nye veje for journalistik"

"Nye veje for journalistik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Haslebo (red.)