Bog & idéGünter Müchler

Bøger skrevet af Günter Müchler

Læs mere om Günter Müchler
2 produkter
2 produkter
Waterloo
WaterlooGünter Müchler
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Waterloo
1813
1813Günter Müchler
49,95 DKK
Lydbog
(0)
1813

Mere om Günter Müchler

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Günter Müchler. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Müchlers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "1813" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Waterloo" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Günter Müchler

Der er to tilgængelige bøger af Günter Müchler hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Müchler som lydbog. Bøgerne af Müchler er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Günter Müchlers "1813"

Hos Bog & idé er "1813" tilgængelig som lydbog. Med Günter Müchlers "1813" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Günter Müchler "Waterloo"

"Waterloo" er tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Günter Müchlers "Waterloo" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Günter Müchler