Bog & idéHelle Bjerresgaard

Bøger skrevet af Helle Bjerresgaard

Læs mere om Helle Bjerresgaard
6 produkter
6 produkter
Undervisning
BOEGERTILSTAERKPRIS
UndervisningMads Hermansen
224,96 DKK
Paperback
(1)
Undervisning
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Feedback og vurdering for læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feedback og vurdering for læringClaus Madsen
530,96 DKK
Paperback
(0)
Feedback og vurdering for læring
Praktisk pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædagogikPer Fibæk Laursen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk pædagogik
Lærer og personlighed
Lærer og personlighedHelle Bjerresgaard
142,95 DKK
EBOG
(0)
Lærer og personlighed
Gyldendals Metodehåndbog
Gyldendals MetodehåndbogHans Jørgen Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals Metodehåndbog

Mere om Helle Bjerresgaard

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger fra Helle Bjerresgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bjerresgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undervisning" udgivet af Samfundslitteratur - "Lærer og personlighed" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Feedback" udgivet af KvaN - "Undervisning" udgivet af Samfundslitteratur - "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Elever lærer sammen" udgivet af Dafolo - "Praktisk pædagogik" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Tango for to" udgivet af Dafolo - "Lærer og personlighed" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Lærer og personlighed" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Bjerresgaard

Der er 11 tilgængelige bøger af Helle Bjerresgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Helle Bjerresgaard kommer i flere forskellige formater. Bjerresgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undervisning" af Helle Bjerresgaard

Hos Bog & idé er "Undervisning" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Helle Bjerresgaard. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Lærer og personlighed" af Helle Bjerresgaard

Det er muligt at købe Helle Bjerresgaards "Lærer og personlighed" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Lærer og personlighed" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Bjerresgaards serie "Gyldendals Lærerbibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bjerresgaard