Bog & idéHelle Damgaard Melin

Bøger skrevet af Helle Damgaard Melin

Læs mere om Helle Damgaard Melin
1 produkter
1 produkter
Specialdidaktik i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialdidaktik i teori og praksisMarianne Juul Glud
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Specialdidaktik i teori og praksis

Mere om Helle Damgaard Melin

Der er blot én bog af Helle Damgaard Melin tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Specialdidaktik i teori og praksis". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Damgaard Melins "Specialdidaktik i teori og praksis"

Det er muligt at købe Helle Damgaard Melins "Specialdidaktik i teori og praksis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Melin, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Damgaard Melin