Bog & idéHelle Næss-Schmidt Risdal

Bøger skrevet af Helle Næss-Schmidt Risdal

Læs mere om Helle Næss-Schmidt Risdal
4 produkter
4 produkter
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelserBjarke Tinten
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser
Lovsamling Erhvervsret 2023
Lovsamling Erhvervsret 2023Helle Næss-Schmidt Risdal
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Lovsamling Erhvervsret 2023
Erhvervsjura - for marketing og service
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsjura - for marketing og serviceHelle Næss-Schmidt Risdal
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - for marketing og service
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelserHelle Næss-Schmidt Risdal
509,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser

Mere om Helle Næss-Schmidt Risdal

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Helle Næss-Schmidt Risdal. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Risdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lovsamling Erhvervsret 2021" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Lovsamling 2020 - Erhvervsret" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for marketing og service" udgivet af Gyldendal - "Lovsamling 2019- Erhvervsret" udgivet af Djøf Forlag - "Lovsamling 2018 Erhvervsret" udgivet af Djøf Forlag - "Lovsamling - erhvervsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lovsamling 2016 - Erhvervsret" udgivet af DJØF

Bøger af Helle Næss-Schmidt Risdal

Helle Næss-Schmidt Risdal har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Risdal som hæftet. Risdals bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Næss-Schmidt Risdals "Lovsamling Erhvervsret 2021"

"Lovsamling Erhvervsret 2021" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" af Helle Næss-Schmidt Risdal

Det er muligt at købe Helle Næss-Schmidt Risdals "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Næss-Schmidt Risdal