Bog & idéHelle Søndergaard

Bøger skrevet af Helle Søndergaard

Læs mere om Helle Søndergaard
2 produkter
2 produkter
Distanceledelse
DistanceledelseHelle Søndergaard
98,00 DKK
e-bog
(0)
Distanceledelse
Specialdidaktik i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialdidaktik i teori og praksisMarianne Juul Glud
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Specialdidaktik i teori og praksis

Mere om Helle Søndergaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Helle Søndergaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Søndergaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Distanceledelse" udgivet af BIOS - "Specialdidaktik i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Distanceledelse" udgivet af BIOS

Mere om Helle Søndergaards bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Helle Søndergaard hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Søndergaards bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Søndergaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Distanceledelse" af Helle Søndergaard

Hos Bog & idé er "Distanceledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er BIOS, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Specialdidaktik i teori og praksis" af Helle Søndergaard

Hos Bog & idé er "Specialdidaktik i teori og praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Søndergaard