Bog & idéHerluf Rasmussen

Bøger skrevet af Herluf Rasmussen

Læs mere om Herluf Rasmussen
0 produkter

Mere om Herluf Rasmussen

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Herluf Rasmussen. Det er "Kommunist - Sabotør - Politimand - Folketingsmand". Det er FORLAGET PRUDENTIA, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Herluf Rasmussens "Kommunist - Sabotør - Politimand - Folketingsmand"

Hos Bog & idé er "Kommunist - Sabotør - Politimand - Folketingsmand" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er FORLAGET PRUDENTIA, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Herluf Rasmussen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Herluf Rasmussen