Bog & idéIvar Bråten og Rune Andreassen og Trude Slemmen Wille.

Bøger skrevet af Ivar Bråten og Rune Andreassen og Trude Slemmen Wille.

1 produkter
1 produkter
Feedback og vurdering for læring
Feedback og vurdering for læringClaus Madsen
589,95 DKK
Paperback
(0)
Feedback og vurdering for læring

Mere om Ivar Bråten og Rune Andreassen og Trude Slemmen Wille.

Ivar Bråten og Rune Andreassen og Trude Slemmen Wille. har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Feedback og vurdering for læring". Det er Dafolo, der har udgivet den på dansk. "Feedback og vurdering for læring" er desuden udgivet i serien "Undervisning og læring".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ivar Bråten og Rune Andreassen og Trude Slemmen Wille.s "Feedback og vurdering for læring"

Det er muligt at købe Ivar Bråten og Rune Andreassen og Trude Slemmen Wille.s "Feedback og vurdering for læring" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Wille., som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ivar Bråten og Rune Andreassen og Trude Slemmen Wille.